Privacyverklaring

van WandelWerk, wandelcoaching en -therapie.

Deze privacyverklaring beschrijft de verantwoordelijkheid van WandelWerk voor de verwerking van persoonsgegevens.

Persoonsgegevens die wij verwerken

WandelWerk verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam

– Geslacht
– Adresgegevens
– Telefoonnummer

– E-mailadres
– Bankrekeningnummer

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.
Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van het e- mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden verstuurd naar de Gravatar service als u dit gebruikt. De privacybeleidspagina kunt u hier vinden: https://automatic.com/privacy/. Nadat uw reactie is goedgekeurd is uw profielfoto zichtbaar in de context van uw
reactie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

WandelWerk verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– het afhandelen van uw betaling
– u te kunnen bellen of mailen indien dit nodig is om de dienstverlening uit te kunnen voeren
– u te informeren over wijzigingen van onze diensten
– met u te communiceren over uw vraag of opmerking via het contactformulier.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

WandelWerk bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren een termijn van vijf jaar na het laatste contact, waarna de gegevens vernietigd worden. De wet kan een andere bewaartermijn voorschrijven. Als dat zo is zal WandelWerk zich aan de voorgeschreven wettelijke bewaartermijn houden.

Delen van persoonsgegevens met derden

WandelWerk verstrekt persoonsgegevens uitsluitend aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken die wij gebruiken

WandelWerk gebruikt alleen technische en functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy (het aantal bezoekers en de bekeken pagina’s worden geregistreerd). Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruikersgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door WandelWerk, en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dit betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens waarover wij beschikken in een computerbestand naar u of een andere, door u genoemde, organisatie te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdracht of intrekking van uw toestemming of bezwaar op de bewerking van uw persoonsgegevens sturen naar karin@wandelwerk.nl

WandelWerk wijst u ook op de mogelijkheid een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Data beveiliging

Onze website is voorzien van een beveiligde verbinding, computers en telefoons zijn beveiligd met vergrendeling.

Contactgegevens

www.wandelwerk.nl
Oosterweg 14, 1619 AC Andijk

Karin van der Zwan: karin@wandelwerk.nl +31629551793